Project: MRC 

De Beursgenoteerde Amerikaanse organisatie MRC Global heeft besloten om in Nederland een Europees Warehouse in te richten en daarbinnen haar twee Nederlandse MRC Transmark vestigingen te integreren. Hiervoor wilde men op zoek naar bestaand vastgoed dat geschikt is voor hun plannen.

 

Op basis van het opgestelde Programma van Eisen bleek het niet mogelijk een geschikte locatie te vinden. Na inventarisatie van eventuele nieuwbouw mogelijkheden is na divers overleg besloten met een projectontwikkelaar verder te gaan met als doel een volledig nieuw warehouse te laten bouwen 
 


Facility MPS heeft deze ontwikkeling geheel mogen begeleiden, vanaf planvoering, tekening t/m realisatie. Gedurende het traject heeft MPS Verhuismanagement de rol als uitvoerend directie mogen uitvoeren namens de klant.

Op basis van de ontwikkelingen en wijzigende eisen en uitgangspunten gedurende het traject hebben wij het project in goede samenwerking met klant, aannemer, projectontwikkelaar en medewerkers tot een succesvol einde mogen brengen. Binnen de afgesproken financiële kaders en tijdsplanning.

Parallel aan – en na – de oplevering van het nieuwe warehouse hebben wij ons kunnen richten op het inrichten van het warehouse en kantoorpand; verhuizen van alle medewerkers en voorraden vanuit de twee bestaande vestigingen in Nederland.

Tot slot het leeg opleveren van de vrij gekomen vestigingen.

Project in beeld

Niet alleen ontwikkeling.